Skip links

Proves Enfermetats Transmissió Sexual

Centre Mèdic a Barcelona

Especialistes Les Bòbiles
El Centre reuneix especialistes de reconegut prestigi i trajectòria per tal de poder atendre en un mateix modern i cèntric local les principals necessitats en Salut i Benestar.
+34 93 775 57 57

Sol·licitar Cita Prèvia

  Cita Per Whatsapp:

  +34 618 05 34 04

  Centre Mèdic Barcelona

  Proves Enfermetats Transmissió Sexual

  Especialistes Les Bóbiles

  Proves ràpides per a la detecció d' infeccions de transmissió sexual

  QUÈ FEM?
  Realitzem proves ràpides per a la detecció d'infeccions de transmissió sexual. Són proves amb resultats en 20 min o màxim 90 min.
  La consulta és confidencial i els resultats es poden obtenir via mail o bé verbalment per no deixar registrades les dades del pacient.
  La consulta es realitza amb un metge especialista i està inclosa en el cost de la prova.

  Proves Enfermetats Transmissió Sexual a Martorell

  Realitzem les següents proves:

  TIPUS DE PROVA

  TÈCNICA

  RESULTATS

  MOSTRA

  PERÍODE FINESTRA

  FIABILITAT

  Prova

  HIV

  1. PCR

  90 min

  Sang

  7 dies

  99%

  2. Antigen P24

  20 min

  Sang

  3 setmanes

  88%

  Prova CLAMIDIA

  1. PCR

  90 min

  Orina

  3 dies

  99%

  2. Prova ràpida

  20 min

  Exsudat uretral

  3 setmanes

  78%

  Prova GONORREA

  1. PCR

  90 min

  Orina

  3 dies

  99%

  2. Prova ràpida

  20 min

  Exsudat uretral

  3 setmanes

  78%

  SIFILIS

  1. Prova ràpida

  20 min

  Sang

  21 dies

  95%

  2. Analítica sang

  1-2 dies

  Sang

  21 dies

  99%

  VIRUS PAPIL·LOMA HUMÀ (vph)

  PCR

  60 min

  Frotis àrea genital

  7 dies

  90%

  VIRUS HERPES SIMPLE

  Analítica sang

  2 dies

  Sang

  2 setmanes o si existeixen símptomes

  99%

  Prova Hepatitis A

  Analítica sang

  2 dies

  Sang

  2 setmanes o si existeixen símptomes

  99%

  Prova hepatitis B

  Prova ràpida

  20 min

  Sang

  21 dies

  95%

  Prova Hepatitis C

  Prova ràpida

  20 min

  Sang

  21 dies

  95%

  Proves Enfermetats Transmissió Sexual a Barcelona

  Proves ràpides detecció HIV:

  1. Si has tingut alguna relació de risc pots fer-te la prova mitjançant PCR amb resultats en 90 min. El període de finestra per a la detecció d’HIV mitjançant aquesta tècnica és únicament de 7 dies assolint una fiabilitat del 99% i és un resultat definitiu (no és necessari tornar a repetir la prova més endavant).

  2. També disposem d’una altra prova ràpida, la de l’Antigen P24. Mitjançant una petita punxada al dit que es pot realitzar passades 3 setmanes de la presumpta relació de risc. Aquesta prova actua com a “screening” i no és definitiva, però passat aquest període de temps assoleix una fiabilitat del 88%  

  Proves ràpides detecció clamídia:

  Si has tingut una relació de risc i/o presentes símptomes com ara secreció, dolor en orinar, molèstia a la zona genital o supuració has de realitzar-te una prova per descartar el bacteri de la chlamydia trachomatis. Disposem de 2 tipus de proves:

  1. Mediant PCR amb resultats en 90 min. La fiabilitat és del 99% i el període de finestra és de tan sols 3 dies. Si actualment tens símptomes es pot realitzar la prova sense que hagi passat aquest període de temps. La prova es pot realitzar en gola, genitals o zona anal.

  2. L’altra prova de la què disposem es realitza mitjançant hisop (hisop) i el seu període de finestra és de 3 setmanes. La fiabilitat de la prova passat aquest període de temps se situa al voltant del 78%

  En cas d’ obtenir un resultat positiu el nostre metge podrà subministrar la recepta per a la presa de l’ antibiòtic o bé indicar les pautes que ha de seguir el pacient.

  Proves ràpides detecció gonorrea

  Els símptomes de la clamídia i la gonorrea poden ser semblants i tots dos poden cursar de manera asimptomàtica, per la qual cosa no es pot saber si la persona presenta el contagi llevat que no es faci de manera específica la prova.

  1. Mitjançant PCR amb resultats en 90 min. La fiabilitat és del 99% i el període de finestra és de tan sols 3 dies. Si actualment tens símptomes es pot realitzar la prova sense que hagi passat aquest període de temps. La prova es pot realitzar en gola, genitals o zona anal.

  2. L’altra prova de què disposem es realitza mitjançant hisop (hisop) i el seu període de finestra és de 3 setmanes. La fiabilitat de la prova passat aquest període de temps se situa al voltant del 78%.

  En cas d’ obtenir un resultat positiu el nostre metge podrà subministrar la recepta per a la presa de l’ antibiòtic o bé indicar les pautes que ha de seguir el pacient.

  Prova ràpida detecció Virus Papiloma Humà (VPH):

  El virus:

  Els estudis més recents ens indiquen que el 90% de la població ha estat o estarà en contacte amb aquest virus al llarg de la seva vida.

  Aquest virus sol passar desapercebut en les citologies, llevat que la dona no presenti una lesió al coll de l’úter, cas en el qual el virus estarà en un estadi més avançat. Per aquest motiu has de realitzar-te la prova específica per detectar la seva presència.

  En el cas dels homes, ben al contrari del que es creu, també s’ha de fer la prova específica per saber si estan infectats.

  Per desgràcia, tenir posada la vacuna o utilitzar mètodes de barrera en les relacions sexuals no ens dona la garantia de no poder estar contagiats per aquest virus.

  El virus del papil·loma humà pot causar símptomes fins i tot passats mesos del contagi.

  La prova:

  La nostra prova se pot realitzar tant a homes com a dones, passats tan sols 7 dies de l’exposició de risc. Detecta una gran quantitat de tipatges del virus d’alt risc, i els resultats són en 60 min.

  També hi ha la possibilitat de realitzar-te la prova del VPH per detectar baix – mitjà – alt risc.

  Prova ràpida sífilis

  La infecció:

  La sífilis és una malaltia causada per un bacteri anomenat Treponema Pallidum. Es pot trobar a la zona genital, en mans, boques i anus.

  En general aquesta ets provoca lesions cutànies o úlceres a partir del novè dia de contagi, tot i que és molt variable segons la persona i la zona afectada.

  Si vols més informació sobre els seus símptomes i el contagi pots consultar les dades i xifres publicades per l’Organització Mundial de la Salut: https://www.who.int/es/news-room/fact-sheets/detail/sexually-transmitted-infections-(stis)

  La prova:

  Disposem d’una prova per a la detecció ràpida de la sífilis mitjançant una punxada al dit. Amb una mínima mostra de sang podrem saber si la persona presenta anticossos i per tant necessita seguir tractament per eliminar-la.

  Els resultats s’obtenen en 20 minuts i els resultats assoleixen un 95% de fiabilitat.

  Aquesta prova no resultarà vàlida per a aquelles persones que ja hagin contret sífilis en el seu passat, ja que la presència d’anticossos en sang ens abocaria sempre un resultat positiu fals. En aquests casos haurem de realitzar una analítica de sang tradicional per poder veure els marcadors IgG i IgM.

  En aquests casos els resultats els podem obtenir en 1 o 2 dies laborables.

  Prova ràpida hepatitis a, b o c

  L’hepatitis és una inflamació del fetge que pot causar una sèrie de problemes de salut i pot ser mortal. Els cinc ceps principals del virus de l’hepatitis són els dels tipus A, B, C, D, i E. (OMS, 2023 link) https://www.who.int/es/health-topics/hepatitis#tab=tab_1

  El virus de l’hepatitis pot ser present al cos sense causar cap símptoma en absolut, però el no tractament desencadena formes greus de malaltia.

  Els símptomes de les hepatitis A, B i C poden incloure febre, malestar, pèrdua de l’apetit, diarrea, nàusees, malestar abdominal, orina fosca i icterícia (coloració groguenca de la pell i l’escleròtica ocular). En alguns casos, el virus també pot causar una infecció crònica del fetge que pot evolucionar cap a una cirrosi (cicatrius permanents al fetge) o càncer de fetge. Aquests pacients corren risc de mort.

  Si has tingut una relació sexual de risc o bé mai t’has realitzat una analítica específica de malalties infectocontagioses pots realitzar-lo a les nostres instal·lacions sense cita prèvia.

  Les proves ràpides d’ anticossos d’ hepatitis B i Hepatitis C es poden realitzar amb una punxada al dit i obtenir els resultats en 20 min.

  El preu de qualsevol de les nostres proves inclou la consulta amb un mèdic i la seva orientació mèdica en cas de dubtes. Veuen a veure’ns sense necessitat de demanar cita prèvia i assegura la teva salut sexual.

  This website uses cookies to improve your web experience.