Skip links

Dietètica i Nutrició a Martorell

Centre Mèdic a Barcelona

Especialistes Les Bòbiles
El Centre reuneix especialistes de reconegut prestigi i trajectòria per tal de poder atendre en un mateix modern i cèntric local les principals necessitats en Salut i Benestar.
+34 93 775 57 57

Sol·licitar Cita Prèvia

  Cita Per Whatsapp:

  +34 618 05 34 04

  Centre Mèdic Barcelona

  Dietètica i Nutrició a Martorell

  Especialistes Les Bòbiles

  El meu nom és Carlota Benaque, nutricionista col·legiada especialitzada en:
  1. Pèrdua de pes
  2. Malalties digestives
  3. Al·lèrgies
  4. Intoleràncies
  5. Dietes adaptades a les necessitats de cada persona

  Considero que tenir una bona educació nutricional és imprescindible per millorar la nostra qualitat de vida. Tenir uns bons hàbits alimentaris ens ajuda a prevenir un gran nombre de malalties que són considerades comunes avui dia.
  Amb mi pots treballar una alimentació variada sense entrar a la monotonia, per demostrar-t’ho pots consultar el meu blog, on cada setmana aporto alguna recepta que, a més de bona, és saludable.

  Dietètica i Nutrició a Martorell

  PACK DE 3 SESSIONS:
  1. Primera consulta: pot ser on-line o presencial (45-50')
  2. Segona consulta: seguiment als 15 dies (30')
  3. Revisió i seguiment 3/4 setmanes després (30')

  En les sessions treballo revisant les proves que m'aportes, o bé puc sol·licitar-te les proves necessàries i realitzar-les a l'acte, a les nostres instal·lacions, sense necessitat de prescripció mèdica prèvia.

  L'objectiu és fer-te entrega d'un pla amb pautes i recomanacions nutricionals, 2 menús setmanals (esmorzar, dinar, berenar i sopar) adaptats a les teves necessitats i eines perquè puguis tenir una bona nutrició de manera autònoma.
  Proves que podem realitzar a les nostres instal·lacions:

  4. SIBO
  5. Test d' hidrogen espirat
  6. Analítica general
  7. Analítica perfil hormonal
  8. Etc.

  Dietètica i Nutrició a Barcelona

  L'alimentació pot ser una de les medicines més poderoses. Convertir-te en dietista nutricionista et farà conèixer en profunditat, amb una base científica sòlida, com fer de l'alimentació una eina per prevenir i combatre malalties com l'obesitat o altres patologies cròniques, tant a escala individual com poblacional. A més, coneixeràs com es pot incrementar la qualitat de vida de les persones que t'envolten i et formaràs per poder planificar, elaborar, supervisar i avaluar un pla d'alimentació adaptat a les necessitats fisiològiques i patològiques dels teus pacients.

  This website uses cookies to improve your web experience.