Skip links

Odontologia a Martorell

Centre Mèdic a Barcelona

Especialistes Les Bòbiles
El Centre reuneix especialistes de reconegut prestigi i trajectòria per tal de poder atendre en un mateix modern i cèntric local les principals necessitats en Salut i Benestar.
+34 93 775 57 57

Sol·licitar Cita Prèvia

  Cita Per Whatsapp:

  +34 618 05 34 04

  Centre Mèdic Barcelona

  Odontologia a Martorell

  Especialistes Les Bòbiles

  L’odontologia és la branca que s’encarrega del diagnòstic, el tractament i la prevenció de les malalties de l’aparell estomatognàtic. Això inclou les dents, les genives, el paladar, la mucosa oral, les glàndules salivals i altres estructures anatòmiques relacionades, com ara els llavis, les amígdales, l’orofaringe i l’articulació temporomandibular.

  Serveis que realitzem en el camp de l’ odontologia:

  • Neteges bucals

  • Odontologia infantil (des de l’aparició de la primera dent als 12 anys)

   • Detecció primerenca de qualsevol problemàtica dental

   • Pautes adequades en cada cas

  • Implants dentals

  • Periodòncia

  • Endodòncia

  • Estètica dental

   • Disseny de somriure

    • Àcid hialurònic en llavis

    • Tractament de bruxisme aconseguint reduir el gruix de la mandíbula

    • Tractament somriure gingival

    • Reconstrucció dental

  • Pròtesi

  Tens dubtes? Truca’ns, segur que podem oferir-te solucions.

  Odontologia a Martorell

  S’encarrega del diagnòstic, el tractament i la prevenció de les càries, amb l’objectiu de recuperar les funcions masticatòries i estètiques perdudes.
  El tractament consisteix a netejar tot el teixit afectat i recollir-lo mitjançant materials odontològics (“empastaments”) del mateix color que la dent.
  La càries és un procés que passa per diverses fases: comença per la desmineralització de l’esmalt i progressa fins que produeix la destrucció parcial o total de la corona, i arriba a la polpa dentària o el nervi dental, cosa que requereix un tractament de conductes (endodòncia). No sempre es percep a primera vista i, sovint, no causa molèsties ni dolor, raó per la qual és important fer revisions periòdiques i exploracions amb radiografies que ens permetin diagnosticar la càries de manera precoç i evitar les destruccions majors

  S’encarrega del tractament i manteniment de la dentició infantil des que erupciona fins que se substitueix per la dentició adulta (normalment als 12-14 anys). És convenient que els nens coneguin l’entorn d’una clínica dental perquè no tinguin por d’aquesta situació.
  La nostra feina se centra en detectar problemes en el creixement i desenvolupament dels maxil·lars per poder derivar-los a ortodòncia o bé ortopèdia, reeducar en cas de mals hàbits, com ara la continuïtat en l’ús del xumet o la succió digital, dur a terme el tractament conservador de la càries dental i prevenir-ne el desenvolupament mitjançant segelladors de fissures. En qualsevol cas, s’ofereixen instruccions d’higiene per obtenir una salut oral adequada.
  El pediatra odontològic tracta el pacient infantil fent ús de les tècniques més avançades, tant per dur a terme el tractament com per fer un bon control de la conducta del pacient amb ansietat o problemes relacionats a la consulta

  Les neteges bucals ens permeten mantenir una bona higiene per prevenir malalties relacionades tant amb les dents com amb les genives, i, així, evitar en gran mesura les càries i les malalties periodontals (gingivitis).
  El tractament elimina el carrall (càlcul dental), la placa bacteriana i les taques de la superfície de les dents.

  El funcionament diari de les dents fa que s’estimuli l’os del voltant i que aquest tingui tendència a mantenir-se. Però quan es perd alguna peça dental, l’os comença a atrofiar-se i, alhora, a desaparèixer poc a poc.
  Si substituïm una dent amb un implant, se’n restaura tant la part externa com l’arrel. Per això, com més os quedi, millor és el pronòstic del cas i, per tant, no és convenient deixar passar el temps sense col·locar els implants, ja que es pot agreujar la situació.
  La implantologia consisteix en la substitució de les dents i els queixals perduts amb implants osteointegrats, petits cargols de titani que es col·loquen a l’os del pacient amb una intervenció senzilla, ràpida i indolora. Aquests implants són l’arrel de la dent sobre la qual s’hi pot fixar des d’una senzilla corona (dent única) fins una pròtesis completa de tota la boca, per recuperar de manera fixa i còmoda totes les funcions: masticació, fonació, estètica, estabilització de queixals veïns i antagonistes, conservació de l’os de la zona, etc.
  Els implants dentals son actualment el mètode preferit per substituir la pèrdua d’una o de diverses dents. Són tractaments d’una gran fiabilitat, molt estables i duradors, amb el gran avantatge que substitueixen les dents perdudes mitjançant una arrel artificial sense haver de desgastar les dents contigües; per tant, no afecta les dents romanents.

  És l’especialitat que s’encarrega del diagnòstic i tractament de les patologies del nervi dental produïdes per les càries, traumatismes, desgastaments o amb finalitats protètiques.
  Una endodòncia consisteix en l’eliminació del teixit pulpar malalt de l’interior del sistema de conductes de la dent. Aquests conductes es netegen, desinfecten i s’eixamplen fins al final de l’arrel, i posteriorment se segellen de forma tridimensional amb un material de farciment biocompatible.
  Gràcies a la introducció de materials com el titani i a les noves tecnologies en màquines rotatòries, podem dur a terme tractaments conducte de qualitat, ràpids i sense molèsties per al pacient.

  És la branca que tracta les patologies que causen la destrucció del periodonci. El periodonci és el conjunt de teixits que aguanta les dents i està format per les genives, el lligament periodontal i l’os alveolar.
  La placa bacteriana es va calcificant i s’acaba convertint en carrall. Això pot provocar una inflamació de les genives (gingivitis). Si aquesta malaltia no es tracta, les bactèries van afectant cada cop més la geniva, cosa que implica un deteriorament irreversible de l’os, que porta a una disminució del suport de les dents, i que finalment que produeix la pèrdua de les peces dentals.
  El tractament consisteix en la correcció de la tècnica d’higiene bucal per tenir un control de la placa bacteriana i fer un raspatge i allisat de l’arrel dental per eliminar el contingut de la bossa periodontal (carrall subgingival). Ens ajudarem de col·lutoris amb clorhexidina o antibiòtics, que eliminen el focus sèptic que queda a les genives.
  La periodontitis és una malaltia amb un gran component genètic, tot i que també pot estar causada per altres factors com ara el tabac, l’alcohol, la diabetis o l’estrès. Generalment, no causa dolor i no ens n’adonem fins que es troba en un estat avançat.
  Un diagnòstic precoç i un tractament eficaç són essencials per combatre una malaltia crònica i degenerativa.

  Quan parlem d’estètica dental parlem dels tractaments l’objectiu dels quals és corregir les imperfeccions que no ens agraden del nostre somriure per aconseguir l’aspecte desitjat.
  A la nostra cultura, els patrons d’estètica dental estan representats per un somriure amb dents blanques dins d’una composició harmònica amb els teixits tous. No obstant això, cal recordar que qualsevol tractament amb finalitats estètiques és molt personal, raó per la qual s’ha de dur a terme sempre des d’un punt de vista subjectiu del pacient, per poder complir amb les seves expectatives i desitjos.
  Els procediments d’estètica dental exigeixen, sovint, la planificació de diferents disciplines odontològiques, entre les quals interactuen diverses especialitats, com ara l’ortodòncia, la periodòncia, l’operatòria dental, les pròtesis i els blanquejaments. En alguns casos, el procediment d’estètica dental només s’ha d’aplicar en alguna dent determinada que trenca l’estètica i la deteriora

  És la part de l’odontologia que s’encarrega de reposar les dents (per absència, pèrdua o impossibilitat de restauració) de forma fixa o amovible, mitjançant el restabliment de la seva forma, color i funció.
  Actualment, comptem amb materials excel·lents, totalment garantits, i laboratoris qualificats per oferir diferents solucions protèsiques després d’un minuciós estudi del cas.
  Dins de les pròtesis fixes, disposem cada vegada més de materials ceràmics de millor la qualitat, molt similars a la dent, de manera que les pròtesis s’integren amb una naturalitat, estètica i funció adequades, a més d’una una bona oclusió.
  Les pròtesis fixes serveixen també per millorar aspectes de les nostres dents que no ens agraden, com ara el color, la forma o la posició. S’utilitzen facetes dentals o corones de recobriment parcial o total.
  Les pròtesis amovibles (de posar i treure), es recolzen a les dents sanes mitjançant uns ganxos, o a implants que aporten estabilitat. Són més econòmiques, però menys còmodes.
  Les pròtesis sobre implants aporten naturalitat, comoditat i ajuden a estabilitzar les dents veïnes i antagonistes, i tornen la funció masticatòria perduda.

  El nostre compromís és fer-ho de manera totalment individualitzada, mitjançant les tècniques més avançades i els materials de la millor qualitat, tenint en compte únicament criteris mèdics i amb un tracte amable i proper que farà que la visita al dentista sigui una experiència agradable. Sol·licita Cita Prèvia.

  This website uses cookies to improve your web experience.