Skip links

Medicina Estètica a Martorell

Centre Acreditat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya

Centre Mèdic a Barcelona

Especialistes Les Bobiles
El Centre reuneix especialistes de reconegut prestigi i trajectoria per tal de poder atendre en un mateix modern i cèntric local les principals necessitats en Salut i Benestar.
+34 93 775 57 57

Sol·licitar Cita Prèvia

  Cita Per Whatsapp:

  +34 618 05 34 04

  Centre Mèdic Barcelona

  Medicina Estètica a Martorell

  Especialistes Les Bóbiles

  El més antic i explorat camp de l’estètica obre una infinitat de possibilitats per millorar l’aspecte del nostre rostre i cos. En l’última dècada, s’han aconseguit avenços increïbles en productes i tècniques que ens permeten, sense necessitat de recórrer a la cirurgia, contrarestar els efectes de l’envelliment i corregir petits defectes, cicatrius o taques, amb excel·lents resultats.

  Les finalitats de la Medicina Estètica són la restauració, el manteniment i la promoció de l’estètica, la bellesa i la salut masculina i femenina per al que utilitza pràctiques mèdiques i de petit intervencionisme, en què s’utilitza anestèsia tòpica o local i en règim ambulatori.
  L’objectiu principal que persegueixen aquestes tècniques és exercir una veritable medicina preventiva, ja que un aspecte estètic adequat sempre és beneficiós per al pacient i ajuda al benestar i a una millor salut general.

  Medicina Estètica a Martorell

  Implantació d’un material biocompatible a l’interior de la dermis en diferents zones de la cara com pòmuls, solcs nasogenians, comissura labial, codis de barra, llavis, solcs de titella i mentó, amb la finalitat d’augmentar el volum perdut o corregir asimetries que incomoden al pacient. Aquests substàncies no només actuen com a farciment, també indueixen la formació de col·lagen i hidratació de la dermis com passa amb l’àcid hialurònic i la hidoxiapatita càlcica.

  Retensat, sustentació i remodelació dels contorns facials i de zones corporals en l’envelliment precoç o moderat, i en situacions de flacciditat i despenjament tissular localitzat (per exemple, cara interna dels braços). Els fils es col·loquen en la dermis amb agulles molt fines en nombre i disposició requerits en cada cas.

  Prevenció de l’envelliment cutani facial incloent el coll, i de les seves manifestacions més característiques: arrugues, flacciditat, finor i brillantor. S’injecten productes de caràcter hidratant, com l’àcid hialurònic, de caràcter nutritiu i revitalitzant, com les vitamines, minerals, ADN etc., de caràcter estimulant com l’àcid retinoic i àcid glicòlic, o simplement certs fàrmacs específics per al procés que es tracti: antibiòtics, antivírics, o lipolítics.

  Indicada per a la cel·lulitis difusa i trastorns circulatoris perifèrics originats per factors hereditaris i/o constitucionals on hi ha sempre una alteració de la microcirculació sanguínia, de vegades accentuada per factors externs ( anticonceptius, tabac, sedentarisme, roba ajustada ). Consisteix a injectar, just per sota de la superfície cutània, petites dosis de medicaments de coneguda eficàcia, per activar la circulació local i millorar l’oxigenació tissular i afavorir l’alliberament i combustió local dels greixos.

  Envelliment cutani global : pell atrotinada ( aspecte, color, textura i/o tacte ), taques pigmentàries o senils, arrugues fines o moderades, porus dilatats, petites cicatrius o lesions d’acne. Consisteix en l’aplicació d’un producte químic sobre la pell que com a conseqüència produeix una exfoliació ( peeling ) de la mateixa. Aquesta exfoliació pot ser des d’una descamació imperceptible fins a un recanvi epidèrmic complet, depenent de la composició i concentració del producte o productes utilitzats.

  Medicina Estètica a Barcelona

  Aquest lloc web utilitza cookies per millorar la vostra experiència experiència de navegació i per oferir un millor servei a lusuari. 🍪